Wordt 2007 jouw doorbraak?

Aanstaande dinsdag 16 januari organiseren Holland Open Software Platform en Creative Commons Nederland een gezamenlijke Nieuwjaarsborrel. (Waar, wanneer: 17:00 – 20:00 | Stichting Nederland Kennisland, Keizersgracht 174 Amsterdam.)
Heb jij een fantastisch idee, werk je aan een veelbelovend project, of maakt een bestaand project een spectaculaire ommezwaai en groeit het door? Dan kun je je nog aanmelden om op de Nieuwjaarsborrel in drie minuten je verhaal te doen.
Aanmelden kan tot en met vrijdag 12 januari. Stuur een mail naar info@hollandopen.nl om je op te geven. Hou je daarbij aan de volgende spelregels: 1. Geef ons je volledige naam, bereikbaarheidsgegevens en adres. 2. Naam van het project, eventuele website en dergelijke. 3. Geef aan wat het doel en opzet is van het project. 4. Welke relatie heeft het met open source software, open content en open standaarden. 5. Welk “product” wordt er opgeleverd. 6. Waarom 2007 het jaar van de grote doorbraak wordt. 7. Zorg dat je 16 januari om 17.00 in Amsterdam kan zijn voor het eventueel presenteren van jouw doorbraakproject.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: