Opensource: een beetje anders

B R I G H T :: KPN’ers houden wiki bij met klantenblunders : KPN-medewerkers van de helpdesk hebben een gezellige wiki (cache) waarop ze de stomste blunders van klanten verzamelen. Opzienbarend(?): de wiki wordt gehost op de UT.
Waar MediaWiki al niet goed voor is…
Er zijn zelfs al mensen die beweren dat met MediaWiki en Google Gears je eigenlijk verder niets nodig hebt in het onderwijs als ICT ondersteuning.

Advertenties

3 Responses to Opensource: een beetje anders

 1. Wouter Schoot schreef:

  Niet helemaal zoals het er staat hè 😉 Dat ’t een utwente.nl adres is, wil niet zeggen dat de UT er ook maar iets mee te maken heeft of dat er sprake is van hosting op de UT. De wiki draait gewoon op ’n machine die op een campuskamer staat 🙂

 2. wytzekoopal schreef:

  Dus een machine die in campusnet zit, heeft niets met de UT te maken… Ik zie dat toch iets anders. Don’t get me wrong: ik vind dit een leuke stunt! En ik vind het een mooi gebruik van een wiki; en dat laatste was vooral de reden waarom ik er hier aandacht aan besteedde.

 3. Wouter Schoot schreef:

  Hee Wytze!

  Oké, op die manier heb je wel gelijk. ’t Was net anders dan de NRC ‘m presenteerde op http://weblogs.nrc.nl/weblog/klaver/2007/06/01/kpn-wiki-met-klantenblunders/: “54 medewerkers van KPN verzamelen op een wiki-site op een server van de Universiteit Twente blunders van klanten.”

  Hoe dan ook, leuk dat je m’n wiki gelogd hebt! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: