Onderzoek naar Blackboard

De UT maakt gelukkig niet zomaar een keuze voor volgende Elektronische Leeromgeving (ELO). MS Sharepoint is recentelijk onderzocht, zoals bekend. Dit resulteerde in een open brief van studentenorganisaties, waarin met name zorgen werden geuit over de toegankelijkheid van de nieuwe ELO indien er voor MS Sharepoint zou worden gekozen. Er kwam daarna een officiële reactie van het College van Bestuur. Maar dat is nog niet alles.

Een delegatie van de UT is in april op bezoek geweest bij de TU Delft om nader ingelicht te worden over de Elektronische Leeromgeving die daar in gebruik is, Blackboard. Dit zag er behoorlijk goed, volgens de berichten. Dit alles heeft geresulteerd in een aanvullend onderzoek naar Blackboard, dat medio juni tot een keuze moet gaan leiden. Je kunt je aanmelden voor een informatie-bijeenkomst over Blackboard op 27 mei aanstaande. Je kunt ook je bijdrage leveren op een online discussieforum.

Advertenties

One Response to Onderzoek naar Blackboard

  1. ivo schreef:

    Ik moet me er nog in verdiepen, maar wellicht zijn er bij de partijen voor de UR (die volgende week gekozen worden) nog standpunten hierover. Overigens is niet alleen de gedachte achter de nieuwe ELO interessant, maar in het algemeen het beleid over de UT ‘open in verbinding’, analoog aan het landelijke beleid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: